NATUREN SOM ARENA

En unik arena for tilstedeværelse, anerkjennelse og utvikling.

Naturen stiller ingen krav, spør ikke hvem du er og har ingen skjult agenda. Naturen «couldn’t care less». Med naturen som arena gis økt mulighet for tilstedeværelse i bevisstgjørings- og endringsprosesser. Med sin uforutsigbarhet gir naturen villig av både utfordringer og mestringsopplevelser. Bli med Falketind Helse ut i naturen for å skape minner for livet, personlig utvikling og sterkere følelse av tilhørighet.

For bedriften:

Er du eller har du en innovativ leder som ønsker å skape en uforglemmelig opplevelse og en sterkere teamfølelse? Vi arrangerer gjerne bedriftssamlingen helt eller delvis i naturen og har du tøffe ansatte som elsker å bli utfordret kan vi bruke hele døgnet ute. Se for deg å våkne i en hengekøye sammen med dine ansatte, tilberede og nyte frokosten rundt bålet, før dagen venter med utfordrende og morsomme samarbeidsøvelser. Møte med naturen kan avsluttes med en god dusj og et herskaplig måltid ved Kringler gjestegård.

Bli med oss på en annerledes bedriftssamling der deler av eller hele samlingen arrangeres utendørs.

For individet:

Har du noen gang tenkt på hva naturen kan bidra med i dine endringsprosesser? Våre terapeutiske samtaler gjennomføres gjerne med naturen som arena. Walk and talks, en hengekøye eller et bål kan for noen gi en opplevelse av en tryggere og mindre formell samtalesetting. I tillegg er naturen i seg selv stressreduserende og lader våre batterier, slik at vi øker vår fysiske, mentale og sosiale robusthet.

Av samme årsak gjennomføres Noen av kursene våre ute i naturen. Innholdet i kursene er det samme, men vi benytter oss av naturen som co-terapeut. Falketind Helse vil bidra til å skape en trygg og inspirerende kursarena. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om det gjelder en individuell samtale eller våre kurs.

Har du spørsmål til noe av dette og nysgjerrig på om vi kan hjelpe deg, så kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.